www.zitman.org

Een opzienbarende ontdekking!

28 maart 2013 | Door: kennisnemer

Een meer dan bijzonder boek! Er is al zeer veel onzin geschreven over Atlantis, waarbij vaak de oude bronnen gemanipuleerd worden om maar inpasbaar te maken in de eigen overtuiging. En dan zijn er de wetenschappers die het bestaan van Atlantis ontkennen en het als een verzinsel afdoen van antieke schrijvers als Plato.
Wim Zitman heeft een andere weg gevolgd. Via zijn diepgravende studie over het oude Egypte is hij bij Atlantis uitgekomen. Hij laat zien dat de ouden wel degelijk wisten waar ze over schreven. Zitman tracteert de lezer niet op de zoveelste theorie, maar komt met een overvloed aan aanwijzingen. Door zijn grote kennis van de astronomie en de oudste geschiedenis van Egypte weet hij zaken te combineren die nog niet eerder in dit verband zijn onderzocht. Hij illustreert dat met aansprekend fotomateriaal en tal van verduidelijkende schema’s.
Dit boek is een fundgrube voor een ieder die geïnteresseerd is in de oudheid en mysteriën. Het zal de kijk op het mysterieuze Atlantis voorgoed veranderen.

Pluspunten: Compleet, Verrassend, opzienbarend, degelijk