www.zitman.org

Aurora Oasis

Ik heb mij altijd afgevraagd hoe men de piramides bouwde en waarvoor de piramides dienden. Iets wat ik me onlangs nog afvroeg, stel dat onze aarde een catastrofe ondergaat, hoe zouden we dan een deel van onze kennis kunnen doorgeven naar een beschaving die ons zal overleven?
Zetten we alles op DVD en bergen deze ergens op waar ze aardbevingen, ijstijd, zondvloed en drastische klimaatveranderingen overleven en zeker teruggevonden worden? En ingeval er 10.000den jaren zouden verlopen eer onze aarde weer is zoals weleer, hoe voorkomen we dat gegevens, schrift, of boodschap ooit verloren gaat of geplunderd wordt door mensen die er niets van begrijpen?
Hoe kunnen we hen tonen dat er al een intelligente beschaving bestaan heeft, die zelfs iets afweet van de diameter van de aarde, astronomie, rekenkunde, het getal Pi, de kalender en hoe moeten die beschavingen dat dan terugrekenen? Hoe tonen we hoe wij de kalender kenden zodat er teruggerekend kan worden? Dat we wisten dat de aarde rond is, rond de zon draait en een precessiebeweging van 26.000 jaar maakt die exact gekend was met zeer hoge precisie en dat in die 26.000 jaar tevens elke keer een geleidelijke maar drastische klimaatverandering komt die catastrofaal is?
Of zouden we het op papier zetten? Hoe gaan ze het dan kunnen lezen? Of iets dat zelfs aardbevingen kan overleven dat symbolisch veel wiskundige spitsvondigheden kan onthullen?
Dit zijn enkele persoonlijke dromerijen rond de mysteries van de piramides.

Er zijn de laatste decennia veel nieuwe eigenschappen van de piramides gevonden en enkele van de laatste zullen we intussen allen wel kennen, nl. dat de schachten van de piramides naar Orion verwijzen en daardoor kunnen herdateren tot minimaal 14.000 jaar oud en dat onze hele geschiedenis dus drastisch fout zit.
Dit zijn enkele van de vele mysteries die ons intrigeren rond piramides die slechts langzaam hun geheimen prijsgeven.

Voor wie gefascineerd in die cultuur is er weer een nieuwe hypothese. De auteur van het boek Van Egypte naar Atlantis, ziet een verband met Atlantis.
Ik heb het boek eens doorgenomen en het is alles behalve gemakkelijke literatuur als je niet al meerdere informatie rond piramidemysteries hebt verslonden. Het is dus wel een boek voor de ingewijde.

Wat me fascineerde in het boek dat de auteur een plaatsbepaling geeft van Atlantis van waar de piramidebouwers afkomstig waren. Ik ben niet zo’n Atlantisfan tenzij dan dat ik overtuigd ben dat het heel goed mogelijk is aangezien men nu vele verzonken artificiële overblijfselen vindt, zowel onder zee als onder de grond.

Het “toeval” hielp me blijkbaar een handje want ik had net een nieuw topic geopend op ons forum waar onze geschiedenis zoals we die kennen in twijfel getrokken wordt, door oa. de piramides. Ook “toevallig” ontdekte ik via het zoeken naar gegevens van zeer oude menselijke skeletten en schedels dat dit tot miljoenen jaren teruggaat en het geen aapmensen waren. Ook worden er kunstvoorwerpen gevonden die we heden te dage NIET kunnen maken. Zelfs niet met al onze techniek en kennis en dat op één van die voorwerpen een wereldkaart staat waarop Amerika is getekend met verassende precisie van de vorm. Bovendien staat daar nog een land op in de Atlantische oceaan dat Atlantis zou moeten zijn!
“Toevallig” lijkt de locatie aardig samen te vallen met de locatie van de auteur of zou die het daarvan halen? Dit lijkt me weinig waarschijnlijk omdat het object wel 100.000den jaren oud moet zijn. Het is gedateerd op enkele miljoenen!

Terwijl ik in het boek las, wou ik via google earth eens kijken naar die onderzeese plateau die de auteur beschrijft. Vlak naast die locatie is een duidelijke artificiële structuur zichtbaar onder de zeespiegel. Dit kan niet natuurlijk zijn.
Geef eens de volgende coördinaten in op google earth: 31 24 25.58″N, 24 32 09.08″W
Zoom een heel klein beetje uit zodat je hoger gaat en de kunstmatige animatie van de watergolven verdwijnt.

Dit is sterk! Ogenschijnlijk een soort bouwwerk van 180 km lang met geometrische vormen en dat op een diepte van duizenden meter onder de zee!
Zou de auteur van het boek dan toch Atlantisch gevonden hebben?

Physic